Hyperdepiep… hoera !!


Feest!! Dat is de associatie die we vanaf onze kindertijd hebben meegekregen bij het horen van de uitroep: Hyperdepiep.
logo Hyperdepiep 1991In 2000 besloten de collega’s Jolanda Loves en Hilda de Vries een bedrijf te starten. Hyperdepiep werd geboren. Een organisatiebureau dat ondermeer verjaardagsfeestjes voor basisschoolleerlingen organiseerde. Tevens zijn er themakisten rond diverse onderwerpen ontwikkeld, waarmee zowel groot als klein zich feestelijk kan vermaken. We hebben gezocht naar een naam die zowel het grote als het kleine en tegelijk het feestelijke uitdrukt: Hyperdepiep……

logo Poppentheater Peter & Stuifie 2000Begin 1980 werd in de werkgroep Stuif-Stuif (organisator van een grote kindervakantie-activiteit in de gemeente Haarlem) bekend dat de toenmalige poppenkast van de Dam o.l.v. Daan Kersbergen, geen deel meer zou uitmaken van het Stuif-Stuif programma.
Frenk Biester, destijds werkgroeplid, probeerde toen een eigen Stuif-poppenkast op te starten. De poppenkaraktertjes sloegen zo aan bij de kinderen, dat deze voorzichtige poging binnen drie jaar uitgroeide tot meer dan een programma-onderdeeltje.
In 1983 zijn we begonnen met incidentele voorstellingen op uitnodiging van club- en buurthuizen die graag in eigen huis een poppenkastprogramma wilden.
Met Frenk Biester als vaste bespeler, ontstond een poppentheater dat zijn naam ontleende aan de twee poppenbroers: Peter en Stuifie. Menig kinderpartijtje heeft de poppenkast met beide broers op bezoek gehad, en velen hebben daar nog dierbare herinneringen aan.

In 2007 gaan de activiteiten van Hyperdepiep en Poppentheater Peter en Stuifie gezamenlijk verder. Op deze volledig nieuwe website is nog veel meer informatie te vinden over onze activiteiten.

Bekijk eens de verschillende onderdelen van onze website en informeer eens naar de vergoedingen die we vragen voor de verschillende activiteiten en u zult merken dat we ook binnen uw budget passen.
Neem ook rustig contact met Hyperdepiep op om te bespreken hoe wij een creatieve invulling op maat kunnen leveren aan een door u te organiseren activiteit.